BLOG

Informació electoral d’interès dels catalans residents a l’exterior

Categories: CCL,Informacions

VOTARAtès l’interès i voluntat de participar de les properes eleccions al Parlament de Catalunya per part dels catalans residents a l’exterior, el Govern de la Generalitat mitjançant la Secretaria d’Afers Exteriors i de la Unió Europea ha posat en marxa un web amb informacions i recomanacions en funció dels diferents tipus d’electors des de l’exterior perquè els catalans de l’exterior puguin fer les previsions oportunes.

Podreu trobar la informació en qüestió al següent enllaç:

http://afersexteriors.gencat.cat/ca/arees_d_actuacio/comunitats_catalanes_de_l_exterior/Informacio-electoral-catalans-residents-exterior/

D’altra banda, Televisió de Catalunya ha emès, a l’edició del TN Migdia del dia d’avui (01/04/2015), un tall relatiu a aquesta iniciativa:

http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/telenoticies-migdia/campanya-institucional-destinada-a-residents-a-lestranger/video/5495274/

quadre-info-vot

Aprofitem per fer-vos saber que des del CCLG i l’ANC-Suïssa estem preparant unes sessions informatives tan a Ginebra i Lausana per tal de resoldre els vostres dubtes. Us mantindrem informats. Mentrestant, ens podeu fer arribar les vostres preguntes al nostre correu electrònic.