CURSOS DE CATALÀ

Si estàs interessat o interessada en aprendre català o millorar-lo, al Centre Català de Lausana hi trobaràs els cursos de català que necessites. I no només per a aprendre la llengua catalana, sinó també per a conèixer, comprendre i estimar la nostra cultura.

Oferim cursos de català de diferents nivells i per a totes les edats.

Actualment es proposen els cursos següents:

  • Primària (A1/A2): Destinat a nens i nenes fins a 11 anys que comencen a parlar, llegir i escriure en català. Les classes s’orientaran segons el nivell i l’edat dels nens, mirant de fer grups en què tots els integrants tinguin un perfil similar i els nens s’hi trobin a gust.
  • Secundària (B1/B2): Destinat a nens i nenes d’entre 11 i 15 anys que ja parlen català i volen perfeccionar l’escriptura, els coneixements de gramàtica, l’utilització de la llengua en diferents àmbits i ampliar el seu vocabulari.
  • Iniciació per a adults (A1/A2): Destinat a aquelles persones que no coneixen el català i que desitgen començar a aprendre’l. També és el curs adequat per a les persones que tenen un coneixement bàsic de la llengua i que volen escriure i llegir l’idioma començant per les bases de la gramàtica, sense oblidar la part de conversa, imprescindible per a assimilar i aprendre una llengua.
  • Perfeccionament per a adults (B1/B2): Destinat a aquelles persones que coneixen la llengua catalana de forma àmplia, és a dir, que la parlen o l’escriuen habitualment des de fa anys, però que no l’han estudiat mai o que desitgen perfeccionar-la. El curs s’orienta, en aquest cas, al coneixement profund de les regles de gramàtica, ortografia, sintaxi i lèxic, tot corregint les diferents errades que es poden cometre degut als mals hàbits.
  • Conversa per a adults: Destinat a aquelles persones que volen posar en pràctica el seu coneixement de la llengua de forma oral, per tal d’adquirir fluïdesa, dinamise i confiança en el seu ús.

Els cursos s’imparteixen de setembre a juny, amb inscripcions trimestrals, i les classes tenen una durada d’una hora per setmana. El preu per trimestre és de 80 CHF per als cursos de nens fins a 15 anys i de 100 CHF per als grups d’adults.

Els cursos estan dirigits als socis del Centre. Si encara no ho ets, te’n pots fer aquí!

Si tens qualsevol dubte o ens vols demanar més informació, pots contactar amb la professora, la Marta Palau, a la següent adreça electrònica: catala@catalansasuissa.org