CURSOS DE CATALÀ

Si estàs interessat o interessada en aprendre català o millorar-lo, al Centre Català de Lausana hi trobaràs el curs que necessites. I no només per a aprendre la llengua catalana, sinó també per a conèixer, comprendre i estimar la nostra cultura.

Oferim cursos de català de diferents nivells i per a totes les edats.

Actualment es proposen els següents cursos:

  • Iniciació (A1/A2): Els dijous de 19h a 20h. Destinat a aquelles persones que no coneixen el català i que desitgen començar a aprendre’l. També és el curs adequat per a les persones que tenen un coneixement bàsic de la llengua i que volen escriure i llegir l’idioma començant per les bases de la gramàtica, sense oblidar la part de conversa, imprescindible per a assimilar i aprendre una llengua.
  • Perfeccionament (B1/B2): Els dijous de 18h a 19h. Destinat a aquelles persones que coneixen la llengua catalana de forma àmplia, és a dir, que la parlen o l’escriuen habitualment des de fa anys, però que no l’han estudiat mai o que desitgen perfeccionar-la. El curs s’orienta, en aquest cas, al coneixement profund de les regles de gramàtica, ortografia, sintaxi i lèxic, tot corregint les diferents errades que es poden cometre degut als mals hàbits. També posarem en pràctica el coneixement de la llengua oral per tal d’adquirir fluïdesa, dinamise i confiança en el seu ús.

Els cursos s’imparteixen de setembre a juny, dividits en dos semestres (de setembre a gener i de febrer a juny) i les classes tenen una durada d’una hora per setmana. El preu per semestre és de 80 CHF per als nens fins a 15 anys i de 100 CHF per als adults.

Els cursos estan dirigits als socis del Centre. Si encara no ho ets, te’n pots fer aquí!

Si tens qualsevol dubte o ens vols demanar més informació, pots contactar amb la professora, la Marta Palau, a la següent adreça electrònica: catala@catalansasuissa.org. Si t’interessa un curs però els horaris actuals no et van bé, contacta’ns i mirarem de trobar una solució.