CURSOS DE CATALÀ

Si estàs interessat o interessada en aprendre el català, al Centre Català de Lausana trobaràs els cursos de català que necessites. I no només per a aprendre la llengua catalana, si no també per a conèixer, comprendre i estimar la nostra cultura.

El Centre Català de Lausana ofereix, actualment, cursos de català de dos nivells: un d’iniciació i un de perfeccionament.

El curs d’iniciació està destinat a aquelles persones que no coneixen el català i que desitgen començar de zero a aprendre’l. També és el curs adequat per a les persones que parlen una mica la llengua i que volen escriure i llegir l’idioma començant per les bases de la gramàtica, sense oblidar la part de conversa, imprescindible per a assimilar i aprendre una llengua.

El curs de perfeccionament està destinat a aquelles persones que coneixen la llengua catalana de forma àmplia, és a dir, que la parlen o la escriuen habitualment des de fa anys, però que no l’han estudiat mai o que desitgen perfeccionar-la. El curs s’orienta, en aquest cas, al coneixement profund de les regles de gramàtica, ortografia, sintaxi i lèxic, tot i corregint les diferents errades que es poden cometre degut als mals hàbits.

Els cursos s’imparteixen de setembre a juny i les classes tenen una durada d’una hora i mitja per setmana.

Per a inscriure’t o demanar més informació sobre els cursos (dies, hora, preu, etc.), pots enviar un mail a la professora, la Cristina Pérez, a la següent adreça electrònica: cursos.catala@catalansasuissa.org