LA JUNTA

 

 

Núria Inglin

Presidenta

Membre de Junta des de 2017.

Josep Cuscó

Vicepresident

Membre de Junta des de 2019.

Nascut a Esparreguera. Enginyer de telecomunicacions, amant de l’esport i la música. Arriba a Lausana per acabar els estudis l’any 2008.
Soci i col·laborador del centre des del 2010. Actualment s’ocupa de la comunicació, la pàgina web i les xarxes socials.

Jordi Serra

Tresorer

Membre de Junta des de 2017.

Nascut a Vic (Osona), va arribar a Lausana el 1998 per treballar per la Federació Internacional de Tennis de Taula. Ha viscut a Lausana, a Renens i actualment viu a Bussigny. Casat i pare de 3 fills.
Soci del Centre Català des de la seva arribada a Lausana. A més de la tresoreria, també s’ocupa de la tramitació de subvencions i de respondre o distribuir la correspondència digital que arriba al Centre.

Josep Maria Tarròs

Secretari

Membre de Junta des de 2009.

Nascut a Puigverd de Lleida el 1973. Conservador-restaurador d’obres d’art, s’instal·la a Suïssa el 2004.
A part de les diverses tasques del secretariat, s’ocupa de la relació amb els socis i de certes activitats culturals, tradicionals i de lleure.

Judit Castillo

Vocal

Membre de Junta des de 2024.


L’equip de direcció és conscient que sense el nombrós grup de col·laboradors del CCL (responsables d’activitats o encarregats de tasques) no ens en sortiríem, així que MOLTES GRÀCIES!

També volem agraïr la seva participació a la nostra Comissió de Coordinació formada per un grup de persones que gràcies a la seva sòlida i contrastada experiència, avalen el projecte de la Junta i ens donen suport regular.