BLOG

Eleccions europees-9N-“Signa un vot”

Categories: CCL,Informacions

Per poder votar a les eleccions europees, al 9N i a Signa un vot (segons el cas), cal fer la demanda de “sol·licitud de vot”!

Atenció: un cop us enviïn el certificat CERA, n’heu de fer una fotocòpia per a poder votar tant a les eleccions europees, com al 9N, com al Signa un vot (segons el cas).

Atenció: els que no hagueu rebut la carta de “sol·licitud de vot”, heu d’arreglar-ho abans del pròxim dilluns 14 d’abril, passant pel consulat!

Tots aquells que no han rebut la mencionada “Solicitud de Voto”, tenen entre el 7 i el 14 d’abril per regularitzar el seu cas, no per obtenir immediatament la “Solicitud de Voto”.

– si la persona és resident a Suïssa i està inscrita al CERA (Censo de Españoles Residentes Ausentes) i la “Solicitud de Voto” no arriba, pot, fins al 26 d’abril, demanar-la al Consolat o descarregar-la a l’adreça http://elecciones.interior.es/web/europeas2014/
– si la persona és resident a Suïssa i no està inscrita al Consolat o al CERA, passar del 7 al 14 d’abril pel Consolat;
– si la persona no és resident a Suïssa (està de pas) i està inscrita al CER (Censo Electoral de Españoles Résidentes en España), contactar el Consolat perquè es pot votar des de l’estranger.

Centre Català de Lausana, 10 d’abril de 2014