BLOG

Inscripcions obertes per la calçotada 2019!

Categories: Calçotada,CCL

Com cada any per aquestes dates, i ja en van 9, celebrem la Calçotada del CCLG! Aquest any serà el diumenge 24 de març al Grand Refuge de Sauvabelin (nord de Lausana) a partir de les 12:30. El dinar començarà a les 13:30. Inscripcions limitades a 100 places. Inicialment les inscripcions estan obertes únicament per als socis del CCLG per tal de donar-los preferència. Els no-socis podran inscriure’s a partir de l’1 de març. Per aquelles persones que encara no hagin pagat la quota 2019 o que vulguin fer-se socis i així poder aprofitar la venta anticipada, la pàgina de compra de tiquets permet fer-se soci i inscriure’s a la calçotada al mateix temps. Inscripcions fins diumenge 10 de març.

Comme chaque année à cette époque, et pour la 9ème fois, nous fêterons la Calçotada du CCLG. Cette année elle aura lieu le dimanche 24 mars au Grand Refuge de Sauvabelin (au nord de Lausanne) à partir de 12:30. Le repas sera à 13:30. Les inscriptions sont limitées à 100 places. Initialment les inscriptions sont ouvertes uniquement aux membres du CCLG afin qu’ils aient de la préférence sur les places. Les non-membres pourront s’inscrire à partir du 1er mars. Pour ceux qui n’ont pas encore payé la cotisation 2019 ou qui souhaiteraient devenir membre afin de profiter de la vente anticipée, le site de vente des places permet de devenir membre et s’inscrire à la calçotada au même temps. Inscriptions jusqu’au dimanche 10 mars.

MENU

Calçots amb la seva salsa típica, botifarra a la brasa i guarnició, pa amb tomàquet i fruita de postres.
Calçots avec sa sauce typique, saucisse de porc grillée avec garniture, du pain tartiné à la tomate et huile d’olive et des fruits comme dessert.

PREUS / PRIX

SOCIS CCLG / MEMBRES CCLG35 CHFPer beneficiar-se d’aquesta tarifa s’haurà d’estar al dia del pagament de la quota 2019 / Cotisation 2019 payée. Una beguda inclosa / Ce prix comprend une boisson

NO SOCIS / NON MEMBRES50 CHFUna beguda inclosa / Ce prix comprend une boisson

INFANTS < 10 ANYS / ENFANTS < 10 ANS10 CHFUna beguda inclosa / Ce prix comprend une boisson

COL·LABORADORS / BÉNÉVOLES

Vols donar-nos un cop de mà amb l’organització d’aquesta trobada? Uneix-te al grup de 25 voluntaris per la calçotada d’enguany!
Pots participar en diferents grups de treball: logística (dies abans cal anar a buscar els calçots, els serments, fer compres,.. ), benvinguda, transport, cuina i menjador, cocció dels calçots i de la carn, reportatge fotogràfic… El dia de la calçotada cal arribar a les 10h.
Si vols formar part de l’equip contacta amb en David Portabella com més aviat millor. Gràcies!

Voulez-vous nous aider avec l’organisation de cette manifestation ? Rejoignez le groupe de 25 volontaires pour cette calçotada !
Vous pouvez participer dans plusieurs groupes de travail : logistique, bienvenue, courses, transport, cuisine, mise en place de la salle à manger, cuisson des calçots et de la viande, reportage photo…
Si vous êtes intéressés, contactez David Portabella le plus rapidement possible. Merci !

 Inscripció / Inscription