BLOG

Visita del President del Parlament de Catalunya, Roger Torrent

Categories: CAT,CCL

El passat dimecres 18 d’abril de 2018, el local del Centre Català de Lausana i Ginebra es va omplir de gom a gom per rebre una visita molt especial. Fins i tot els més veterans no recorden haver vist mai el local tant ple.

El Molt Honorable President del Parlament de Catalunya, el senyor Roger Torrent, va voler trobar-se amb la comunitat de catalans residents a Suïssa i el nostre centre va tenir la sort de poder acollir aquest esdeveniment.

Durant la seva intervenció, amb un caràcter molt proper, rodejat de tots els assistents tal com si estigués al Parlament, va insistir en la necessitat de formar un Govern efectiu abans de la data límit del 22 de maig i va instar a la comunitat catalana a l’exterior a fer ressò internacional de la situació actual de Catalunya i de les injustícies contra la via democràtica que el país català vol exercir.

Seguidament, va respondre totes les preguntes que els assistents a l’acte li van expressar. Per acabar, va signar el Llibre d’Honor del CCLG que recull dedicatòries de les personalitats més destacades que han passat pel centre.