BLOG

Trineuada nocturna 2012

Categories: CCL

Dissabte 3 de març a les 20:00, Les Diablerets, Suissa – Un grup de 21 persones i 21 trineus es prepara per prendre el telecadira que ens hauria de portar des del poble de Les Diablerets a 1151m fins a Les Mazots a 1717m.

A Les Mazots deixem el trineu aparcat a la neu i entrem al restaurant on ens serveixen fondues per a tots. El neguit per emprendre el viatge en trineu per les foscors de la nit es veu reflectit en la velocitat de cadascú per trencar el pa en bocins, clavar un trosset a la forquilla, sucar-lo en el formatge i empassar-se’l; en menys de 30 minuts les fondues ja estaven netes…

Després de la fondue i després d’una suposada xerrada de seguretat, tots els assistents comencen a desaparèixer en la foscor. El grup català comença el descens en grup però en pocs moments es dispersa, en part per la por, en part per la impossibilitat de trobar-se els uns als altres… El recorregut de 7,5km apte per a tots els nivells, sense cap dificultat -si obviem les pastetes de neu desfeta enmig de la pista- però prou emocionant per passar-s’ho bé. Després d’una mitja hora de descens el grup es retroba tot prenent un vi calent o té. No es troba a faltar a ningú, 21 de 21 han començat i acabat el descens només amb uns pocs blaus com a prova.

Conclusió, nit espectacularment divertida i altament recomanable. Aquí teniu l’àlbum de fotos que ho demostra:

Trineuada Nocturna 2012

Grup de joves del Centre Català de Lausana

Catalans a Suïssa

One Response to "Trineuada nocturna 2012"

  1. Ignasi
    Ignasi Posted on 07/03/2012 at 19h48

    Algú m’havia dit que ja no feien les fondues. Me n’alegro que continuin. Gràcies per l’article i les fotos.