BLOG

Tournoi Populaire FC Chesseaux – Juny’12

Categories: CCL

El dissabte dia 23 de Juny el Futbol Club de Chesseaux-sur-Lausanne va organitzar el seu tradicional torneig de futbol 6×6 popular. Per tercera vegada el CCL hi va ser representat pel grup de joves.

Els representants del CCL eren 7 jugadors i jugadores que van demostrar el seu gran nivell en arts futbolístiques, especialment en l’art del “catenaccio”. L’aventura va començar força bé pel CCL. El primer partit va ser guanyat amb resultat de 1-0 i amb una heroica actuació d’un dels jugadors, que va aturar la pilota amb la cara quan aquesta anava directa, sense ningú que l’aturés, cap a la porteria defensada pel porteràs del CCL que no hauria pogut fer-hi res. El segon partit va ser guanyat pel mateix resultat, 1-0. El següent va ser empatat 1-1 i a partir d’aquell moment les coses ja no van anar tant bé… Al no anar tant bé les coses no cal entrar en detalls, simplement resumirem dient que l’equip – jo diria “l’equip heroic” – del CCL va aconseguir 10 punts en els 8 partits jugats.

Com a excusa direm que el nostre porter titular, que havia fet parades impressionants durant els partits, va haver de marxar abans de que s’acabés la nostra participació al torneig. I aquí és quan l’equip, o més ben dit el capità de l’equip del centre, va fer la jugada que teòricament semblava magistral: fitxar a l’arbitre com a porter. Desgraciadament ens va sortir el tret per la culata i l’arbitre va resultar ser un “patán” com porter.

Com dada estadística interessant cal destacar que amb nosaltres només hi havia tres resultats possibles: guanyar 1-0, empatar 1-1, o perdre 1-2.

Resumint, excel·lentíssim paper de l’equip del CCL, sobretot perquè varem complir amb la missió que teniem, portar cap a casa el lot de vins que s’entrega als participants del torneig. L’any que ve, més!

%%wppa%% %%album=2%%

Grup de joves del Centre Català de Lausana

Catalans a Suïssa