Sortida en família

  • 10:00
  • Chemin du Stand,1023 Crissier
  • +41 (0)78 753 52 03

unnamedUs proposem passar un matí de diumenge en família, especialment si teniu criatures entre els 0 i els 99 anys. Una excusa ideal que ens permetrà passar un matí junts i que els nostres fills puguin caminar sense cansar-se, jugar entre ells passant-s’ho bé i si voleu, fer un pic-nic al costat del refugi de Montassé, a Crissier, en acabar la caminada.

La proposta que us fem consisteix en sortir de l’aparcament del refugi de Montassé, caminar per la vora del riu Mèbre on tindrem ocasió de trobar un petit salt d’aigua. Fer un recorregut circular (inspirat en el descrit al passeig “Sentier de la Cascade – Le Mèbre” que pot trobar-se a http://www.balades-en-famille.ch/resultat.php?balade=84) d’uns 4 Km que ens hauria de prendre aproximadament 1h30m de temps per completar-lo. I tornar al voltant del refugi on podem dinar en pic-nic (cadascú que es porti la beguda i el menjar) cap al migdia mentre gaudim de la visió dels nostres fills jugant a la zona de jocs que hi ha a la vora.

Data: diumenge, 12 de juny de 2016

Hora i punt de trobada i hora: 10h00 a  l’aparcament del refugi de Montassé, Chemin du Stand,1023 Crissier (longitud: 46.55831; latitud: 6.58178). Enllaç Google Maps

Responsable: Ivan Boronat, ivanbm@yahoo.com, 078 753 52 03

Inscripció: Malgrat no caler inscripció, us agrairem que ens comuniqueu la vostra assistència i quants sereu per e-mail o millor a través d’un Whatsapp (ja que serà el mitjà més àgil per a comunicar-nos per a aquesta caminada en família, i les properes)

Molt important: En cas de pluja cancel·larem la caminada. En cas de dubte de realització de la caminada per raons climàtiques, decidirem col·legiadament si la fem, a través de Whatsapp.