Pastorets infantils

  • 16:00
  • Rue de Genève 91, Lausanne
  • +41 (0) 77 984 09 27

Sembla que el fred ha arribat per quedar-se, i que per tant, el Nadal es va apropant. A Catalunya això significa l’arribada d’una de les tradicions més preuades d’aquestes dates: Els Pastorets! I per què no també a Lausanne?

Busquem nens i nenes d’entre 3 i 18 anys que tinguin ganes de passar-s’ho bé i compartir moments amb altres infants catalans dalt d’un escenari. Tothom és benvingut, tant si és la primera vegada que fan teatre com si són uns artistes experimentats.

Volem crear un espectacle únic amb música, dansa i sobretot, molt bon humor, que permeti als infants i joves catalans de Lausanne i rodalies descobrir les aventures del Lluquet i el Rovelló.

Us convidem el proper diumenge 7 de novembre a les 16h00 al Centre Català de Lausana per presentar-vos el projecte. De 16h a 17h farem activitats per coneixe’ns i veure quin paper escau millor a cada infant, i a les 17h farem una reunió per explicar-vos tots els detalls i resoldre els dubtes que us puguin sorgir.

Us esperem el proper diumenge!

Si no podeu venir però esteu interessats a participar, ens podeu contactar al 0779840927 (Xènia) o per e-mail a teatre@catalansasuissa.org.