Mostra VOC de curtmetratges

  • 16:00
  • Rue de Genève 91, Lausanne
  • +41 (0) 21 625 93 86

T’agrada el cinema? Et convidem a gaudir i a emocionar-te amb els millors curtmetratges de ficció i documental en català a la Mostra del VOC 2023, que tindrà lloc del 16 de febrer al 16 de març.

Els Premis VOC (Versió Original en Català) són un projecte impulsat per Òmnium Cultural amb la finalitat d’estimular la producció de curtmetratges de qualitat en llengua catalana, contribuir a la seva difusió i ampliar-ne el públic.

Podràs emetre el teu vot i contribuir al Premi del Públic, que se sumarà al Premi del Jurat de cadascuna de les categories i al nou Premi Jurat Jove, que té l’objectiu de promoure que el talent emergent vegi en el VOC una oportunitat amplificadora.

Mira els curts finalistes a més de 80 sales de cinema als Països Catalans i, també, a Filmin! Enguany, a més, portarem la Mostra a diverses ciutats del món. La projecció al Centre Català de Lausana, el diumenge, dia 12 de març, a les quatre de la tarda.

Enguany Òmnium ha rebut 127 curtmetratges. D’aquests, una comissió de selecció n’ha escollit les obres finalistes, tant de ficció com documental; tot són obres curtes de menys de 30 minuts.