Havaneres a casa

  • 20:00
  • Rue de Genève 91, Lausanne, Suisse
  • +41 (0) 21 625 93 86

La revetlla de Sant Joan és una de les dates més assenyalades del calendari festiu català. En l’any del coronavirus, la Federació Internacional d’Entitats Catalanes (FIEC) ha preparat una revetlla molt especial que aplegarà bona part de la comunitat catalana d’arreu del món.

El dissabte 27 de juny és prevista una audició d’havaneres de forma virtual a càrrec de Neus Mar acompanyada a la guitarra per Emilio Sánchez. Un doble concert que s’emetrà en directe per les aplicacions de Zoom i Youtube a les 20 hores (hora catalana) i 19 hores (hora Buenos Aires, Argentina).

Jordi Gairín, representant de la FIEC i president del Casal Català de Luxemburg, explica a Exterior.catque “després de l’èxit que va suposar el megaconcurs de Sant Jordi, ara proposem una audició d’haveneres a nivell global per passar, tots plegats, una revetlla de Sant Joan de la millor manera possible”.

Per acompanyar les havaneres, Gairín afegeix que “estem elaborant un video on es podrà veure com s’elabora una coca de Sant Joan i el cremat per gentilesa de la pastisseria Can Duran i del restaurant La Bella Lola, de Calella de Palafrugell. Ho celebrarem confinats”.

A la iniciativa s’hi han sumat una vintena de casals catalans d’arreu del món: Madrid, Sevilla, Vitòria, Tenerife, Lisboa, Londres, Nantes, París, Grenoble, Luxemburg, Basilea, Lausana, Munic, Stuttgart, Frankfurt, Sao Paulo, La Plata i Colòmbia.

Enllaç per veure el recital: https://www.youtube.com/channel/UCsorsVI3nS9KYjYshe9As8w