Festa de Sant Jordi. Conferència i presentació de la novel.la “Més o menys jo”, a càrrec del seu autor, Miquel Duran.

  • 18:00
  • Rue de Genève 91, Lausanne
  • +41 (0) 21 625 93 86

miquel duranMES O MENYS JO

Conferència i presentació de la novel.la costumista catalana “Més o menys jo” (2014) a càrrec del seu autor Miquel Duran Frigola.

Sinopsis

Una novel·la costumista, pero amb estranys costums. Una història realista, però d’una realitat que no és la teva. O sí. Més o menys.

“Tu saps qui ets? Jo tampoc”. Una edat en què la confusió és fàcil; un viatge de tornada a un món que ja no és el teu; una terra que de tan real resulta gairebé màgica, on les metàfores són reals i tangibles.

En definitiva, Més o menys jo és un retrat iniciàtic, una road movie, una novel·la de “ritus de passatge” on unes experiències relativament quotidianes adquereixen tints trascendentals que canvien la vida del protagonista per sempre… i potser també (per què no?) la del lector.

Sobre l’autor

Pujarnol, Girona, 1985. Llicenciat en química i estudiant de doctorat en bioinformàtica, ha treballat al MIT, a Tel Aviv i a San Salvador. La seva primera novel·la, «Més o menys jo», va cridar l’atenció dels seus professors del curs d’escriptura de l’Ateneu barcelonès, que el van animar a presentar-la al prestigiós premi Joaquim Ruyra, del qual va ser finalista.

(Font: La Galera Editorial)