Conferència: “La Unió Europea i les noves generacions. El que tots hauríem de saber i no oblidar” per Josep Daniel

  • 19:00
  • Chemin Moïse-Duboule 2, Petit-Saconnex, 1209 Genève

Aquesta conferència està orientada, sobretot, als joves de més de 18 anys i, en general, a totes les persones que no han viscut ni directament ni indirectament, les conseqüències de la Segona Guerra Mundial.

La preocupació intel·lectual del nostre consoci Josep Daniel i Gubert per la Unió Europea i el seu futur, l’han convertit en un seriós i documentat estudiós del tema. Les seves interessants conclusions s’han materialitzat en un llibre que serà lliurat als assistents a l’acte, després de la xerrada i posterior col·loqui. Posteriorment, també, hi haurà “une verre de l’amitié”.

Més informació i inscripcions (fins el 5 de novembre) a Mònica Serlavós.

JOSEP-DANIEL_bn250

Josep Daniel i Gubert, Professor i Intendent Mercantil per l’Escola d’Alts Estudis Mercantils de Barcelona, ha desenvolupat tota la seva activitat professional a la Societat Nestlé (1957-2002).

22 anys a Nestlé Espanya, de la qual va ser director general i president; 23 anys a la central de Nestlé SA a Suïssa, de la qual va ser membre la direcció general i, durant cinc anys, del Comitè Executiu (tres persones dirigint els negocis de Nestlé a nivell mundial).

Actualment és membre del consell de la Fundació Jean Monnet per Europa a Lausana (des del 1987) i acadèmic corresponent per Suïssa de la Reial Acadèmia de Ciències Econòmiques i Financeres d’Espanya (des del 2001).