Cinema: “Malèfica” (2014)

  • 20:00
  • Rue de Genève 91, Lausanne
  • +41 (0) 21 625 93 86

La pel·lícula de Walt Disney explora els inicis de la malvada bruixa Malèfica i què la va portar a maleir a la Princesa Aurora, la Bella Dorment. És doncs una readaptació de la pel·lícula de Walt Disney La bella dorment amb actors reals.[2]

Maleficent és una fada que viu en un regne màgic i s’enamora d’un jove humà i ambiciós, Stefan. El rei del regne veí vol conquerir el país de les fades, que Maleficent protegeix i per això promet que qui la capturi o mati serà el seu successor. Stefan s’acosta i aprofita l’antiga relació per tallar les ales de la fada i afeblir-la.

Llavors ella en revenja maleeix Aurora, la filla del nou rei Stefan: quan faci els setze anys es punxarà amb un fus i dormirà fins que la desperti un autèntic petó d’amor. Stefan intenta protegir la nena portant-la a viure amb tres fades al bosc, on Maleficent la vigila de prop i li va cobrant afecte. Per això lamenta el dia que el seu malefici surt efecte i la princesa cau adormida. Intenta que un príncep la desperti però no l’estima de debò i arrisca anar a palau tot i que Stefan busca matar-la i acabar el que havia començat temps ençà.

Finalment és ella mateixa qui aconsegueix trencar l’encanteri gràcies a un petó d’amor maternal. La princesa torna les ales tallades a la seva padrina i amb el poder recuperat, aconsegueix vèncer Stefan. Aurora esdevé aleshores reina dels dos regnes.

 

 

Responsable: Núria Inglin