10a Calçotada del CCLG

  • 12:30
  • Refuge de Sauvabelin, Route de la Clochatte 7, Lausanne
  • +41 (0) 21 625 93 86

Com cada any per aquestes dates, i ja en van 10, celebrem la Calçotada del CCLG! Aquest any serà el diumenge 22 de març al Grand Refuge de Sauvabelin (nord de Lausana) a partir de les 12:30. El dinar començarà a les 13:30.

Comme chaque année à cette époque, et pour la 9ème fois, nous fêterons la Calçotada du CCLG. Cette année elle aura lieu le dimanche 22 mars au Grand Refuge de Sauvabelin (au nord de Lausanne) à partir de 12:30. Le repas sera à 13:30.

 

 

 

 

MENU

Calçots amb la seva salsa típica, botifarra a la brasa i guarnició, pa amb tomàquet i fruita de postres.
Calçots avec sa sauce typique, saucisse de porc grillée avec garniture, du pain tartiné à la tomate et huile d’olive et des fruits comme dessert.

 

PREUS / PRIX

SOCIS CCLG / MEMBRES CCLG35 CHFPer beneficiar-se d’aquesta tarifa s’haurà d’estar al dia del pagament de la quota 2020 / Cotisation 2020 payée. Una beguda inclosa / Ce prix comprend une boisson

NO SOCIS / NON MEMBRES50 CHFUna beguda inclosa / Ce prix comprend une boisson

INFANTS < 10 ANYS / ENFANTS < 10 ANS10 CHFUna beguda inclosa / Ce prix comprend une boisson

Fer-se soci / Dévenir membre

 

Inscripcions fins diumenge 15 de març (limitat a 100 places).

Inscriptions jusqu’au dimanche 15 mars (limité à 100 places).

 

 Inscripcions / Inscriptions

 

COL·LABORADORS / BÉNÉVOLES

Vols donar-nos un cop de mà amb l’organització d’aquesta trobada? Uneix-te al grup de voluntaris per la calçotada d’enguany!

Pots participar en diferents grups de treball: benvinguda, compres, transport, cuina i menjador, cocció dels calçots i de la carn, activitats infantils, decoració, neteja, reportatge fotogràfic… Segons el grup de treball el dia de la calçotada cal arribar a les 10h.

Si vols formar part de l’equip contacta amb nosaltres com més aviat millor. Gràcies!

 

Voulez-vous nous aider avec l’organisation de cette manifestation ? Rejoignez le groupe de bénévoles pour cette calçotada !

Vous pouvez participer dans plusieurs groupes de travail : bienvenue, courses, transport, cuisine, mise en place de la salle à manger, cuisson des calçots et de la viande, ménage, activités pour les enfants, reportage photo…

Si vous êtes intéressés, contactez avec nous le plus rapidement possible. Merci !