BLOG

Plançó núms. 94-96 (2015-2017)

Categories: CCL

Benvolguts/des socis/es i simpatitzants,

Amb certa tristesa, avui us fem arribar el darrer exemplar del «Plançó» que editarem, núms. 94/96, anys 2015/2017, posant així el punt final a la llarga i enriquidora història d’aquesta publicació iniciada pels catalans de Suïssa el 1963 amb la creació de l’entitat cultural catalana anomenada Casa Nostra de Suïssa (dissolta el 2022) que agrupava tots els centres catalans de Suïssa.

Recordem que el «Plançó» ha estat durant gairebé 60 anys un referent molt important per a les comunitats catalanes de Suïssa i de més enllà, sigui a nivell social, cultural o històric i un excel·lent vincle de fraternitat i d’unió. Molts dels seus articles han estat inèdits i de gran qualitat periodística.

Agraïm sincerament a totes aquelles persones i entitats que l’han fet possible i que han col·laborat en la seva difusió!

A partir d’ara, atès el canvi de les necessitats i d’interessos de les persones i vista la ràpida evolució dels comportaments, intentarem prioritzar una nova publicació, en format digital, més dinàmica, accessible i participativa: esperem poder-hi arribar amb la vostra col·laboració!

Moltes gràcies.

Cordialment,
Centre Català de Lausana, Centre Català de Basilea i Casal Català de Zuric

Aquells socis que el vulguin en format imprès ens ho poden demanar i els el farem arribar (nombre d’existències limitat).