BLOG

Diada Nacional Catalunya 2013

Categories: Assemblea,CCL,Cicle de Conferències,Festes Tradicionals

Aquest dissabte passat al CCL ens vam avançar, i una trentena de persones van omplir el CCL, compartint els actes de celebració de la Diada. Després d’una benvinguda i breu presentació d’aquest nou curs que comença per part del President, Xavier Urbaneja, vam donar peu a la mostra de diversos vídeos i fotografies de les cadenes humanes que es van organitzar el cap de setmana anterior a Lausana i a Ginebra. Alba Soler i Maria Soler, membres de l’Assemblea Nacional Catalana, van fer una breu presentació de les cadenes i vam contactar en directe amb Mireia Juanola, membre del Secretariat Nacional de l’ANC a Catalunya. Fou molt interessant poder intercanviar impressions des de Catalunya.
Tot seguit, vam debatre tots i totes junts, sobre quina Catalunya volem i també sobre quin paper tenim els i les catalanes que vivim a l’exterior, davant el procés que està vivint actualment Catalunya. Nombrosos arguments i diferents punts de vista, van ser exposats i compartits.
Finalment, els i les participants van continuar el debat en petits grups, al voltant d’un berenar-sopar!
[pe2-gallery album=”http://picasaweb.google.com/data/feed/base/user/114830653366465846911/albumid/5923789655818802897?alt=rsshl=en_USkind=photo” ]
Likewise, various innovations happen that are this click here slot machine in terms of popularity on the heels.
Fotografies gentilesa d’en Daniel Hauri