BLOG

Katalonski, segona temporada

Categories: CAT,CCL

Benvolguts i benvolgudes,

Com recordareu, fa un temps us vam convidar a col·laborar amb la primera temporada de Katalonski, un programa documental de TV3 pretenia mostrar que el català no té fronteres. Quan es va estrenar el programa, la primavera passada, vam poder conèixer històries molt interessants. Així, de la mà del músic islandès Halldor Mar vam viatjar, al llarg de tretze capítols, a diferents països per descobrir persones que no són catalanes però parlen català i coneixen la nostra cultura. Si us vau perdre alguna emissió o voleu més informació sobre aquest programa, podeu consultar el web: http://www.ccma.cat/tv3/katalonski/

S’està treballant ja en la segona temporada de Katalonski i voldríem demanar-vos, novament, la vostra col·laboració per tal de difondre aquesta iniciativa i trobar participants per a les gravacions, que tindran lloc al país de residència entre octubre 2018 i març 2019.

 

En principi, les destinacions seleccionades inicialment són les següents:

Espanya: Madrid / Donosti-Bilbao

Portugal: Lisboa

Itàlia: Roma o Venècia 

Noruega

Polònia: Poznan, Cracòvia o Varsòvia

Rússia: Moscou

Hongria: Budapest

Islàndia

Xina: Pequín

Brasil: Rio de Janeiro o Sao Paulo

Colòmbia: Bogotà

Txèquia: Brno

Irlanda: Cork o Dublín

Cuba: L’Havana

Israel: Jerusalem

 

Aquests són els requisits que cal complir:

  1. Viure fora de Catalunya i haver decidit aprendre català
  2. Saber català per a poder mantenir una conversa fluïda

 

Les persones interessades a participar en el programa s’han d’adreçar a ohernando@grupbroadcaster.com

 

Moltes gràcies per la vostra col·laboració en aquest projecte! La primera temporada del programa ha estat tot un èxit i ha permès mostrar l’interès que la nostra llengua i cultura tenen internacionalment i posar en valor la gran tasca que duen a terme els professors de català que formen “katalonskis” arreu del món.