BLOG

IMPORTANT: Centre tancat i activitats anul·lades degut al Coronavirus

Categories: CCL,Informacions

Benvolgudes, benvolguts,

Lamentem comunicar-vos que degut a la situació extraordinària que estem vivint amb la difusió del coronavirus la Junta Directiva ha decidit tancar el Centre fins a nova ordre i anul·lar totes les activitats, incloent la celebració de Sant Josep, la sortida a Evian-les-Bains, la calçotada, els cursos de català i l’Assemblea General. 

Aquesta decisió s’ha pres respectant les directives donades pel Consell Federal, com a mesura de prevenció i per tal d’evitar riscos entre els nostres socis i simpatitzants, entre els quals hi ha força gent gran.

Per tal d’intentar compensar l’anul·lació de la calçotada, estem preparant una activitat alternativa el dia 1 de juny, esperant que en aquest moment la situació s’hagi normalitzat.

En els propers dies ens posarem en contacte directament amb totes les persones que ja heu fet el pagament de la calçotada per tal de tornar-vos els diners o, si ho desitgeu, canviar la vostra inscripció per aquesta altra actvitat.

Aquelles persones que en el moment de la inscripció vau indicar que faríeu el pagament per transferència bancària i encara no l’heu fet, ja no cal que el feu.

Gràcies per la vostra comprensió.
Us mantindrem informats segons l’evolució de la situació.

Junta Directiva del CCLG