BLOG

Dona’ns suport amb els cupons culturals Migros

Categories: Castellers,CCL

Des del dimarts 6 de febrer fins el 15 d’abril, la cooperativa Migros posa en marxa la campanya “Support Culture” amb l’objectiu de donar suport a les associacions culturals suïsses.

Durant aquest període, per cada 20 CHF de despesa en un establiment Migros (M, MM, MMM, VOI) o a migros.ch, rebreu un cupó cultural. Aquests es poden assignar a associacions culturals suïsses, entre les quals hi trobareu el Centre Català de Lausana. Al final de la campanya, Migros repartirà un total de 6 milions de francs entre les associacions en funció dels cupons que hagin aconseguit.

L’any passat ja hi vàrem participar i gràcies a la campanya vam poder invertir en nou material informàtic pel Centre. Enguany destinarem la recaptació íntegrament a la colla castellera, tant per equipament com per la seva promoció i organització de properes actuacions.

Podeu atribuir cupons al CCL fàcilment, escanejant o introduint manualment el codi que contenen, en aquest enllaç:
https://supportculture.migros.ch/fr/associations/centre-catala-de-lausana/

Si ho desitjeu, la plataforma també permet fer donatius.

Vosaltres també hi podeu guanyar!

A més, per cada cupó assignat a una associació cultural, participareu en el sorteig de100 targetes regal d’un valor de 100 CHFen establiments Migros i d’un premi especial de 10.000 CHF. Per a participar en el sorteig us heu de connectar amb el vostre compte Migros abans d’atribuir els cupons.

No dubteu en comentar-ho als vostres familiars, amics i coneguts. Com més cupons aconseguim més hi guanyaran els Castellers de Lausanne!

Moltes gràcies pel vostre suport!