BLOG

Calçotada 2021

Categories: Calçotada,CCL

Gràcies a la bona acollida d’aquesta proposta hem esgotat el primer lot de packs de calçotada en només 3 dies… PERÒ FEM UNA SEGONA COMANDA!!

Teniu temps per fer la vostra reserva fins el dimecres 3 de març i la recollida serà el dissabte 13 de març de 4 a 6 de la tarda. La tramesa per correu es farà com a molt tard el dilluns 15 de març.

Malauradament aquest any no podem fer la calçotada tal com ens agradaria però, per tal de no quedar-nos sense, us volem oferir la possibilitat de poder-ne disfrutar encara que aquest cop sigui cadascú des de casa seva.

Us proposem un pack de calçotada que podeu venir a recollir al Centre Català de Lausana el dissabte 13 de març de 4 a 6 de la tarda o, si ho preferiu, us el podem enviar directament a casa vostra! L’enviament es farà com a molt tard el dilluns 15 de març.

El pack conté:

  • 25 calçots (per dues persones)
  • Una ampolla de vi
  • Un pot de salsa
  • 2 pitets
  • Recepta explicant com coure els calçots al forn per als qui no tinguin la possiblitat de fer foc

A més, si veniu a recollir el pack al local del Centre, us regalem una motxilla o una bossa de compra del 50è aniversari del CCL (segons existències) per poder-vos endur tot això cap a casa!