BLOG

Bienvenue en Suisse: Preguntes i Respostes

Categories: CCL

Aquest darrer dissabte 2 de Març, el CCL va acollir en el seu local la primera de les trobades que s’organitzaran al voltant de l’arribada d’emigrants catalans a Suïssa, amb la finalitat d’aclarir els dubtes a tots aquells que acaben d’arribar però també per aquells que portant ja més temps per aquí, els agradaria resoldre certes qüestions. En format de taula rodona, a fi de facilitar l’intercanvi d’experiències viscudes per cadascún dels prsesents, provem de donar resposta a canvis de matrícula, lloguer de pisos, orientació professional, permisos de residència, impostos, assegurances mèdiques…

“Bienvenue en Suisse” és un projecte que estem començant a desenvolupar en el Centre Català de Lausanne. Creiem que una Comunitat Catalana a l’Exterior ha de ser un punt de trobada de Catalans, així com també un espai on es projecti la nostra cultura i la nostra imatge, però també creiem que ara més que mai ha de servir també per facilitar la integració a tots aquells catalans que darrerament estan arribant a la recerca de noves oportunitats. I és que aquest, és un projecte de tots, doncs tots fa més o menys un dia vàrem arribar. Ens ajudaràs?

2 Responses to "Bienvenue en Suisse: Preguntes i Respostes"

 1. Marta Codina Roig
  Marta Codina Roig Posted on 05/03/2013 at 14h33

  Hola companys!
  Jo acabo d’arribar, però suposo que ho tinc una mica més fàcil perque com a minim tinc resolt el tema d’allotjament. Però he començat a buscar feina.
  De fet, no es que us vulgui preguntar res, de moment. El que sí que m’agradaria seria posar-me a la vostra disposició per qualsevol col.laboració.
  Fins aviat!
  Marta Codina Roig

  • oriol
   oriol Posted on 08/03/2013 at 10h58

   Hola Marta!
   Moltes gràcies pel teu comentari i pel teu suport! A començaments del mes d’abril farem una segona sessió de Bienvenue en Suisse i ens agradaria molt que poguessis assistir-hi. Anirem informant!