BLOG

Actualització de les dades del Registre de Catalans i Catalanes a l’exterior i iQuiosc

Categories: CAT,CCL

Us recordem que és molt important mantenir les dades del Registre de catalans i catalanes residents a l’exterior actualitzades amb la finalitat d’agilitzar i garantir les comunicacions entre la Generalitat de Catalunya i els usuaris del Registre.

 

En aquest sentit, us recomanem que aquelles persones que us vau inscriure amb el passaport com a document d’identificació, tingueu en compte el període de validesa del mateix i el canvi de numeració si us l’heu renovat, i l’actualitzeu en el cas que sigui necessari.

 

Així mateix, us informem que qualsevol actualització de les dades cal comunicar-la mitjançant l’enllaç de “Sol·licitud de serveis i/o modificació de dades” següent:

http://exteriors.gencat.cat/ca/ambits-dactuacio/afers_exteriors/catalans-i-catalanes-exterior/registre/

 

 

iQUIOSC

Aprofitem per animar-vos a accedir a la plataforma digital iQuiosc i registrar-vos per poder gaudir de manera gratuïta de 5 publicacions de pagament durant 6 mesos.

 

Només cal que :

  1. us registreu a IQuiosc a través del següent formulari http://www.iquiosc.cat/registre/catalans-exterior-registre (feu constar Centre Català de Lausana i Ginebra entre parèntesi en el vostre nom)
  2. Confirmeu el registre a través de l’enllaç que rebreu al correu electrònic.
  3. Aneu a la cistella.
  4. Introduïu el país de residència.
  5. Finalitzeu la  comanda (escolliu les 5 publicacions).