Classificades entre socials, culturals, de servei i professionals, aquesta és una relació actual de les activitats que fem:

PARTITS DEL BARÇA

Tots els partits del Barça en el nostre local de Lausanne. Moment de trobada entre amics, nevi, plogui o faci sol. Podeu consultar els horaris dels partits a la nostra agenda.

Proper partit:

  BIENVENUE EN SUISSE

  Projecte d’ajuda i orientació als nouvinguts, i molt útil a tots aquells que ja porten uns anys a Suïssa. Fem sessions informatives periòdiques on tractem diferents temes relacionats amb la vida a Suïssa: des de com orientar la cerca de feina fins a com preparar una tornada a Catalunya, passant per els permisos de residència, el pagament d’impostos, la convalidació de títols, etc Més info.

  També tenim un e-mail per tal que ens feu arribar els vostres dubtes i consultes

  Propera sessió:

   XARXA DE PROFESSIONALS CATALANS A SUÏSSA

   Està activitat s’estrenarà en breu! Volem facilitar el contacte professional entre els catalans a Suïssa i intercanviar experiències professionals. De moment us recomanem que us uniu al grup de LinkedIn “Catalans a Suïssa”

   Propera activitat:

    CONFERÈNCIES

    Sempre que podem n’organitzem una. Ens interessa poder tractar temes d’actualitat amb persones importants dins dels seus àmbits professionals, tot fent tertúlia un cop acabada la xerrada.

    Els darrers a passar pel CCLG han estat en Jordi Robirosa (periodista), Joan Canadell i Albert Pont (Cercle Català de Negocis), Carme Forcadell (ANC), Oriol Junqueras, Vicenç Villatoro, entre altres. Consulta aquí la llista completa.

     CALÇOTADA

     Pels volts de març i abril és una cita ineludible per tots els amants dels calçots! Des de 2011 aquesta activitat és una de les sagrades, la darrera amb més de 100 persones!

      ACTIVITATS INFANTILS I TALLERS

      Tot els que ens sentim catalans ens agrada transmetre la nostra llengua i cultura catalana als més petits de la casa. El CCLG hi vol ajudar promovent diferents activitats que permetin als infants identificar-se amb la nostra cultura i interactuar amb altres nens i nenes.

      Per aquest motiu el CCLG prepara regularment per ells projeccions de cinema infantil, Contacontes, tallers de tot tipus, activitats dins de les celebracions de les festes tradicionals i moltes altres coses.

      Per més informacions o suggerències, contacteu a la persona responsable: Montserrat Ferrer

      CINEMA

      Un cop al mes ens trobem per veure una pel.lícula al nostre local i fer un mos plegats.

      Responsable: Núria Inglin

      FESTES TRADICIONALS

      Al CCLG ens agrada mantenir vives les nostres tradicions i celebrar-les tots junts: avis, pares i néts, a fi que aquests darrers també les puguin conèixer i estimar.

      Per aquest motiu cada any celebrem:

      -Reis: Ses Majestats els Reis Mags d’Orient ens honoren amb la seva visita a princpi de Gener per portar regals als més petits.
      -Carnestoltes: acostumem a celebrar aquesta festa amb un sopar de germanor.
      -Sant Josep: es prepara la tradicional crema de Sant Josep.
      -Sant Jordi: el dia de la rosa i el llibre, una de les festes més emblemàtiques.
      -Sant Joan: temps per la revetlla i la típica coca.
      -L’Onze de Setembre: Diada Nacional de Catalunya
      -La Castanyada: malgrat viure a Suïssa, els panellets i les castanyes no falten mai!
      -Nadal i el Cagatió: els més petits gaudeixen d’allò més fent cagar el tió.

      Responsable: Núria Inglin

      CURSOS DE CATALÀ

      Vols aprendre o millorar el teu català, o coneixes algú que voldria aprendre’n?

      Per a inscriure’t o demanar més informació sobre els cursos (dies, hora, preu, etc.), pots enviar un e-mail a la professora Cristina Pérez.

       CENTRE OBERT

       Els dissabtes a la tarda a partir de les 17:00 ens trobareu fent petar la xerrada al nostre local de Lausanne tot fent un pà amb tomàquet. Si teniu qualsevol consulta no dubteu en venir i us ajudarem en tot allò que puguem.

        SARDANES

        El CCLG té la seva propia colla sardanista a Lausanne. La colla ha participat en diferents events a la Suisse Romande: la grande table de Morges, la setmana catalana de Globus,…

        Els cursos de sardanes són un o dos cops per mes al local del CCLG a Lausanne.

        Propera sessió:

        • 26gen.

         SardanesRue de Genève 91, Lausanne, Suisse+41 (0) 21 625 93 8620:00

        Si et vols unir a ballar-ne contacteu amb la responsable: Isabel Dind

         

        PUNTES AL COIXÍ

        Una de les activitats històriques. Si t’agraden les puntes, ja ho saps!

        Propera sessió:

          

         I moltes altres activitats més que van sortint com rifes, sopars, esquiades, tallers, excursions, visites culturals, etc.

         Per saber exactament quan es fa cada activitat estigues atent al nostre CALENDARI d’activitats i segueix-nos a Facebook i a Twitter!

         Si tens ganes de col.laborar o vols organitzar alguna activitat que creus que falta, posa’t en CONTACTE amb nosaltres!