Classificades entre socials, culturals, de servei i professionals, aquesta és una relació actual de les activitats que fem:

PARTITS DEL BARÇA

Retransmetem partits del Barça en el nostre local de Lausanne. Moment de trobada entre amics, nevi, plogui o faci sol. Podeu consultar els horaris dels partits a la nostra agenda.

  BIENVENUE EN SUISSE

  Projecte d’ajuda i orientació als nouvinguts, i molt útil a tots aquells que ja porten uns anys a Suïssa. Fem sessions informatives periòdiques on tractem diferents temes relacionats amb la vida a Suïssa: des de com orientar la cerca de feina fins a com preparar una tornada a Catalunya, passant per els permisos de residència, el pagament d’impostos, la convalidació de títols, etc Més info.

  També tenim un e-mail per tal que ens feu arribar els vostres dubtes i consultes

   XARXA DE PROFESSIONALS CATALANS A SUÏSSA

   Volem facilitar el contacte professional entre els catalans a Suïssa i intercanviar experiències professionals. De moment us recomanem que us uniu al grup de LinkedIn “Catalans a Suïssa”

    CONFERÈNCIES

    Sempre que podem n’organitzem una. Ens interessa poder tractar temes d’actualitat amb persones importants dins dels seus àmbits professionals, tot fent tertúlia un cop acabada la xerrada.

    Els darrers a passar pel CCLG han estat en Jordi Robirosa (periodista), Joan Canadell i Albert Pont (Cercle Català de Negocis), Carme Forcadell (ANC), Oriol Junqueras, Vicenç Villatoro, entre altres. Consulta aquí la llista completa.

     CALÇOTADA

     Pels volts de març és una cita ineludible per tots els amants dels calçots! Des de 2011 aquesta activitat és una de les sagrades, la darrera amb més de 100 persones!

      ACTIVITATS INFANTILS I TALLERS

      Tot els que ens sentim catalans ens agrada transmetre la nostra llengua i cultura catalana als més petits de la casa. El CCLG hi vol ajudar promovent diferents activitats que permetin als infants identificar-se amb la nostra cultura i interactuar amb altres nens i nenes.

      Per aquest motiu el CCLG prepara regularment per ells projeccions de cinema infantil, Contacontes, tallers de tot tipus, activitats dins de les celebracions de les festes tradicionals i moltes altres coses.

      Per més informacions o suggerències, contacteu a la persona responsable: Montserrat Ferrer

       CINEMA

       Un cop al mes ens trobem per veure una pel.lícula al nostre local i fer un mos plegats.

       Responsable: Núria Inglin

       FESTES TRADICIONALS

       Al CCLG ens agrada mantenir vives les nostres tradicions i celebrar-les tots junts: avis, pares i néts, a fi que aquests darrers també les puguin conèixer i estimar.

       Per aquest motiu cada any celebrem:

       -Reis: Ses Majestats els Reis Mags d’Orient ens honoren amb la seva visita a princpi de Gener per portar regals als més petits.
       -Carnestoltes: acostumem a celebrar aquesta festa amb un sopar de germanor.
       -Sant Josep: es prepara la tradicional crema de Sant Josep.
       -Sant Jordi: el dia de la rosa i el llibre, una de les festes més emblemàtiques.
       -Sant Joan: temps per la revetlla i la típica coca.
       -L’Onze de Setembre: Diada Nacional de Catalunya
       -La Castanyada: malgrat viure a Suïssa, els panellets i les castanyes no falten mai!
       -Nadal i el Cagatió: els més petits gaudeixen d’allò més fent cagar el tió.

       Responsable: Núria Inglin

        CURSOS DE CATALÀ

        Vols aprendre o millorar el teu català, o coneixes algú que voldria aprendre’n?

        Per a inscriure’t o demanar més informació sobre els cursos (dies, hora, preu, etc.), pots enviar un e-mail a la professora Cristina Pérez.

        CENTRE OBERT

        Els dissabtes a la tarda a partir de les 17:00 ens trobareu fent petar la xerrada al nostre local de Lausanne tot fent un pà amb tomàquet. Si teniu qualsevol consulta no dubteu en venir i us ajudarem en tot allò que puguem.

        • 29set.

         Centre obertRue de Genève 91, Lausanne, Suisse+41 (0) 21 625 93 8617:00

        SARDANES

        El CCLG té la seva propia colla sardanista a Lausanne. La colla ha participat en diferents events a la Suisse Romande: la grande table de Morges, la setmana catalana de Globus,…

        Els cursos de sardanes són un o dos cops per mes al local del CCLG a Lausanne.

        • 28set.

         SardanesRue de Genève 91, Lausanne, Suisse+41 (0) 21 625 93 8620:00

        Si et vols unir a ballar-ne contacteu amb la responsable: Isabel Dind


        I moltes altres activitats més que van sortint com rifes, sopars, esquiades, tallers, excursions, visites culturals, etc.

        Per saber exactament quan es fa cada activitat estigues atent al nostre CALENDARI d’activitats i segueix-nos a Facebook i a Twitter!

        Si tens ganes de col.laborar o vols organitzar alguna activitat que creus que falta, posa’t en CONTACTE amb nosaltres!