Reunió oberta del CCLG

  • 19:00
  • Rue de Genève 91, Lausanne
  • +41 (0) 21 625 93 86

El proper dilluns 30 de maig a partir de les 19:00 tindrà lloc una reunió oberta del CCLG al local de Lausanne , per tal que totes aquelles persones interessades d’una o altra manera en el Centre Català puguin compartir les seves opinions, idees i propostes amb tots nosaltres.

En la darrera Assemblea General Ordinària, celebrada el passat 23 d’abril, la Junta Directiva va presentar la seva dimissió. L’Assemblea va emplaçar la Junta sortint a elaborar un document amb totes aquelles tasques i activitats que es desenvolupen al Centre Català a fi i efecte que qui volgués col.laborar amb el CCLG tingués informació sobre què s’hi feia.

En aquest enllaç trobareu aquest document.

Si trobes a faltar alguna activitat o servei, vols ajudar-nos en algun aspecte que t’interessa i et motiva, o senzillament ens vols venir a conèixer i saber què fa el Centre Català de Lausana-Ginebra, el dia 30 tens una molt bona oportunitat!

El nostre objectiu és poder copsar de primera mà les inquietuds dels catalans i catalanòfils de l’arc lémanique per tal de poder tenir un Centre atent a les seves necessitats i als seus interessos, i perquè entre tots poguem refermar la vocació de servei que fa més de 45 anys que caracteritza el Centre Català.

Per a més informació, així com tots els dubtes i preguntes que tingueu, escriviu-nos a cclg@catalansasuissa.org

Us hi esperem!