LA JUNTA (2015)

OBOriol Boada

President

Membre de Junta des de 2012

Terrassa, 1985. Va arribar a Suïssa el 2011 per treballar d’arquitecte a Lausanne i des de llavors que col.labora amb el CCLG, primer com a membre de Junta del Centre Català de Lausana i, des de 2014 com a president del Centre Català de Lausana i Ginebra.


ASAnna Salvat

Vicepresidenta

Membre de Junta des de 2014

L’Anna és de Sabadell i des del 2004 que viu a Prévessin, un poble francès a 10 minuts de Ginebra. Les seves passions són conèixer món, llegir i escriure el seu blog. Es va començar a involucrar amb el Centre el 2013 i des del 2014 que forma part de la junta.


JTJosep Mª Tarròs

Secretari

Membre de Junta des de 2009

Neix a Puigverd de Lleida el 1973. Conservador-restaurador d’obres d’art, s’instal.la a Suïssa el 2004NANeus Agelet

Tresorera

Membre de Junta des de 2013


XUXavier Urbaneja

Membre de Junta

President Centre Català de Lausana 2010-2014
Membre del Consell de les Comunitats Catalanes de l’Exterior de la Generalitat, 2011-present.

Químic, va arribar a Suïssa el 2006.
Aficionat al bàsquet, va començar organitzant els partits del Barça al Centre Català de Lausanne per passar posteriorment a ser-ne el President. A dia d’avui concentra els seus esforços en la part Network del CCLG.


DCDivina Companys

Membre de Junta

Membre de Junta des de 2013

Lleidatana a Suïssa des del 2012. Col•labora amb el centre des de la seva arribada. Viu a Lausanne i el que més li agrada d’aquesta ciutat és el multiculturalisme i la barreja de mar i muntanya que proporcionen el llac Leman i els Alps.XGXavier Gil

Membre de Junta

Membre de Junta des de 2013

Nascut a Lleida el 1965. És a Suïssa des de finals del 2011. Treballa com a tècnic-comercial en l’ambit de la construcció. Aficionat al running i a l’esquí.


MSMònica Serlavós

Membre de Junta

Membre de Junta des de 2014

Nascuda a Vilafranca del Pendès el 1988 i amant de la muntanya i l’esport en general, la Mònica va arribar a Suïssa el setembre del 2011 per estudiar un màster en Desenvolupament Social. Politòloga de formació i interessada en el decreixement i l’economia social i solidària, després d’algunes experiències en organitzacions internacionals treballa en l’àmbit de les polítiques internacionals d’educació. Implicada des de jove en moviments associatius diversos i amb l’ànim de mantenir i difondre la cultura catalana, el setembre de 2013 col·labora en la creació del Centre Català de Ginebra que després d’un any de funcionament evoluciona junt amb el de Lausana per crear el CCLG.

 


L’equip de direcció és conscient que sense el nombrós grup de col·laboradors del CCLG (responsables d’activitats o encarregats de tasques) no ens en sortiríem, així que MOLTES GRÀCIES! També volem agraïr la seva participació al nostre Comitè de Consulta; format per un grup de persones que gràcies a la seva sòlida i contrastada experiència, avalen el projecte de la Junta i ens donen suport regular.