BLOG

Grande Table de Morges (En recerca d’ajuda)

Categories: CCL

Hola a tothom,

El proper diumenge 17 de Juny el CCL participa en la Grand Table de Morges, una festa multicultural gastronòmica que ocupa tot el carrer principal d’aquest poble a tocar de Lausanne.

A part del grup sardanista, que actuarà 3 vegades al llarg del dia (per més informacions, demà enviarem la nostra Circular), hi haurà un estand de menjar amb productes catalans portats per l’ocasió gràcies al suport de vàries empreses catalanes.

És una ocasió molt interessant per poder promocionar els nostres productes al poble suís, però com us podeu imaginar requereix de molta feina… així que seria genial que aquells que us faci gràcia la idea us afegíssiu al projecte donant un cop de mà!

Com? Doncs qualsevol petita ajuda és benvinguda. Hi ha diferents blocs d’acció, des del muntatge/desmuntatge del xiringuito (decoració estand ), passant pel suport a la preparació dels plats, a la venda in situ i promoció dels productes catalans, fins el transport dels productes o un fotògraf de l’acte…

Els que estigueu interessats, envieu un e-mail a ccl@catalansasuissa.org el més aviat possible i acabem de definir-ho!!!
No dubteu en fer extensiu aquest missatge a aquelles persones que creieu oportú.

Moltes gràcies!!!

PS: Hi ha algú que pugi de Catalunya, en cotxe preferentment, abans d’aquell cap de setmana?

Aquí teniu tota la informació sobre la festa:

Descarrega-la
https://www.catalansasuissa.org/wp-content/uploads/2012/06/GrandeTable12info.pdf

 

Centre Català de Lausana

Catalans a Suïssa