BLOG

Exposició d’escultures del soci Francesc Fàbregas Morcillo

Categories: CCL

Del 8 al 23 de març de 2014

 

Francesc Fàbregas MorcilloLLOC L’EXPOSICIÓ : al nostre centre
HORARIS D’OBERTURA: quan el centre estigui obert (veure la Circular)

 

 

 

DADES DE L’ESCULTOR:

Francesc Fàbregas Morcillo

Ch.des Geais 11
CH-1066 Epalinges (VD)
Telf. : 079 686 14 78
E-mail : francois.fabregas@hotmail.com

Francesc Fàbregas MorcilloVaig néixer a Barcelona el 1951, molt aprop de La Sagrada Família. Com a curiositat, us diré que sóc cosí llunyà d’en Cesc Fàbregas Soler, conegut jugador del Barça. Quan tenia 11 anys, amb la meva família, vàrem traslladar-nos a Suïssa. Primer, visquérem a La Chaux-de-Fonds (NE), on vaig finalitzar l’escola primària i obtenir els diplomes de tècnic en Mecànica de Precisió i en Construcció de Màquines (5 anys). El 1976 vaig venir a viure a la regió de Lausana. Des de fa molts anys, treballo com a tècnic comercial per a dues empreses de Zuric a la Suïssa francòfona.

La meva afició al món de l’art em ve de família doncs el meu pare, Eduard Fàbregas Soy, era aquarel·lista i pintor de gouaches. Sempre he estat una persona molt manual i m’encanta treballar la fusta!

Francesc Fàbregas Morcillo

La meva tècnica escultòrica, s’inicia amb el tornejat i la talla de les peces i finalitza amb els retocs, que realitzo amb diverses gúbies, freses i llimes. També utilitzo la serra per a confeccionar les diverses peces de les escultures superposades.

El meu taller es troba a casa meva a Epalinges (VD) i també realitzo obres per encàrrec (cal tenir però una mica de paciència/espera doncs, per motius professionals, no m’hi puc dedicar massa hores …).

Espero que aquesta exposició d’algunes de les meves escultures us agradari i resto a la vostra disposició per qualsevol tipus d’ informació i/o consulta. Les vostres opinions i critiques artístiques seran sempre les benvingudes.

Moltes gràcies per la vostra visita!